Welkom op de webshop waar je allergeenvrije producten kan kopen. Ook hebben we een aanbod aan vegan producten. Kijk op onze webshop en wie weet vind je wat je zoekt!

Verzenden, afhalen en retourneren

1. Verzenden of afhalen

Tijdens het afronden van uw bestelling, krijgt u de keuze om uw pakket te laten bezorgen op het adres van uw keuze of om af te halen in onze winkel.

1.1 Laat uw pakket bij u thuis bezorgen   

Voor het verzenden van uw pakketten gebruiken we de diensten van Bpost. In uitzonderlijke gevallen (buitenland/staking/...) kunnen we ook beslissen om een andere leverancier in te schakelen. Mocht dit het geval zijn, zullen we u hierover vooraf informeren.

We kunnen enkel droge voeding verzenden. Diepvriesproducten, gebak en brood kunnen niet verzonden worden.

1.2. Haal uw pakket zelf af in onze winkel in Turnhout

U kunt er, tijdens het afronden van uw bestelling,  er ook voor kiezen om uw pakket zelf af te halen.  Nadat u van ons een bericht heeft ontvangen dat uw pakket klaar staat voor afhaling, kunt u het pakketje komen ophalen na afspraak. Het adres van onze winkel kan onderaan de website terug vinden.

Bij afhaling worden er nooit verzendkosten aangerekend.

2. Verzendkosten

De verzendkosten zijn als volgt:

- Verzenden binnen België: €6,99
(gratis verzending vanaf een aankoopbedrag boven €25)

- Voor alle andere landen neemt u best contact met ons op zodat we een passende offerte kunnen opmaken.

3. Levertijd

Nadat wij de betaling hebben ontvangen, zorgen wij dat uw bestelling de dag zelf of de volgende werkdag wordt aangeleverd bij Bpost of klaar staat voor afhaling in Turnhout. Pakketten met bestemming Nederland of België zijn normaal één tot twee werkdagen onderweg. Pakketten die naar andere landen worden verzonden, zijn langer onderweg. 

Deze levertijden zijn slechts een indicatie. We zijn niet verantwoordelijk voor vertragingen door pakketdiensten door alle mogelijke redenen.

4. Retourneren

Zoals voorgeschreven door de wet op de verkoop op afstand heeft u steeds het recht om af te zien van uw aankoop zonder opgave van een motief. Wettelijk is dit beperkt tot 14 dagen na ontvangst van uw pakket. Dit geldt enkel voor producten met een langere houdsbaarhiedsdatum. Deze producten moeten aangekocht zijn op de webshop van Atlas Foods. Producten met een korte houdbaarheidsdatum, kunnen niet geretourneerd worden.

Indien u iets wenst te retourneren dient het artikel in originele verpakking en onbeschadigde en ongebruikte toestand, samen met het retourformulier (pdf - 313kb), uiterlijk 14 dagen na ontvangst van het artikel te worden teruggestuurd naar :

Atlas Foods, Paterstraat 18, 2300 Turnhout

Zorg er wel voor dat je pakket voldoende gefrankeerd is en voeg er zeker het retourformulier (pdf - 313kb) volledig ingevuld bij.

De geretourneerde artikelen dienen nog in de originele staat te zijn.

Diepvriesproducten, gebak en brood kunnen niet geretourneerd worden.

Na ontvangst van je pakketje storten wij je aankoopsom zo snel mogelijk terug. Wettelijk moet dit binnen de 30 kalenderdagen gebeurd zijn. Indien het retourformulier ontbreekt of er foutieve informatie werd medegedeeld, kan dit aanleiding geven tot geen of latere terugbetaling.

Als u twijfelt over een aankoop, kan u ons altijd contacteren voor advies. We helpen u met plezier verder.


Vragen of opmerkingen? 
Neem dan contact met ons op door gebruik te maken van onze contactpagina, stuur een mailtje naar info@atlasfoods.be of bel naar 0475/35.72.29